Wettelijke Bepalingen

1. Verantwoordelijke voor de inhoud van deze site
Adres

NV DANONE WATERS BENELUX SA
Quai des Usines/Werkhuizenkaai 160,
1000 Bruxelles/Brussel
Tel. (Gratis): (B) 0800-13457
(NL) 0800-3266631
(L) 800-23637
consumer.benelux@danone.com

 

2. Programmering en productie

MOKOM01 DIREKT GMBH & CO. KG 
HOLZHAUSENSTR. 87 | 60322 FRANKFURT AM MAIN 
HANDELSREGISTER FRANKFURT | HRB 80797 |
HRA 43961 | UST-IDNR. DE250047824 
www.mokom01.com

 

3. INHOUD VAN DEZE WEBSITE

Volvic® zal zijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website correct en actueel is; Volvic® behoudt zich het recht om de inhoud van deze website op eender welk moment aan te passen, zonder voorafgaande kennisgeving. Volvic® kan echter niet garanderen dat de informatie hierop correct, volledig en waar is, of dat die niet gewijzigd zal worden door een derde partij. Volvic® wijst iedere aansprakelijkheid (direct of indirect) af die verband houdt met of veroorzaakt wordt door een fout of weglating in de inhoud van deze website, alsmede door het gebruik van deze website.
Deze website is beperkt tot een persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

 

4. LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

Volvic® verwijst op www.volvic.be naar andere websites van Volvic®, socialemediakanalen of websites van derde partijen of partners die niet onder deze wettelijke voorwaarden vallen. Deze links komen tot stand in samenwerking met de betreffende websites op het moment dat Volvic® dat opportuun vond, rekening houdend met de inhoud en diensten die ze aanboden.
Volvic® is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die sites en de manier waarop andere gebruikers die gebruiken.

 

5. INTELLECTUELE EIGENDOM

Toegang tot www.volvic.be geeft recht op privaat en niet-exclusief gebruik van de site.
Alle elementen gepubliceerd op deze site, of ze nu wel of niet geregistreerd zijn als handelsmerk of op andere grond, al dan niet met inbegrip van acroniemen zoals ™, ®, of ©, evenals de presentatie en de inhoud van alle artikelen, logo's en afbeeldingen, met inbegrip van teksten, afbeeldingen, foto's, computergrafieken, videologo's en merken, vormen intellectuele werken zoals gedefinieerd door het Wetboek van Intellectuele Eigendom. Deze werken zijn de exclusieve eigendom van Volvic®; sommige werken kunnen ook onder licenties van derden staan.
Alle gebruik, reproductie, representatie, verspreiding of herverspreiding, wijzigingen, aanpassingen of vertalingen van de volledige of gedeeltelijke inhoud van deze website, op ieder medium of door eender welk middel (zoals maar niet beperkt tot caching, framing) alsook iedere verkoop, uitgave, doorgifte of eender welke andere handeling die deze inhoud beschikbaar maakt voor eender welke derde partij, op eender welke manier, is verboden.
Als deze richtlijnen niet gevolgd worden, is er sprake van vervalsing en is de vervalser burgerlijk en gerechtelijk aansprakelijk

 

6. WWW.VOLVIC.BE SITE NIET BESCHIKBAAR

Volvic® streeft ernaar om, in de mate van het mogelijke, de toegankelijkheid ten alle tijde te garanderen. Volvic® is niet verantwoordelijk indien de site, om welke reden dan ook, niet beschikbaar is.

 

7. PRIVACY - COOKIES

We verwijzen je door naar ons privacybeleid en cookiebeleid.

 

8. CONTACT

Email : consumer.benelux@danone.com
Tel. (Gratis): (B) 0800-13457
(NL) 0800-3266631
(L) 800-23637”